My Natural Working Style Privacy clausule test

Pontis bvba respecteert de privacy van de bezoekers van haar website en zal al uw persoonsgegevens en antwoorden die ze via deze website ontvangt als vertrouwelijk behandelen. Deze gegevens zullen, naargelang u zelf aangeeft, gebruikt worden voor het opstellen van het NDS-test rapport. Uw resultaten kunnen ook op anonieme manier gebruikt worden voor verdere onderzoeksactiviteiten. Pontis bvba zal uw persoonsgegevens niet overmaken aan derden. Conform de wettelijke voorwaarden kan u op elk ogenblik inzage vragen in uw persoonsgegevens, deze laten verbeteren of verwijderen.U kunt dit recht uitoefenen door een duidelijke aanvraag, gedateerd en ondertekend, samen met een recto/verso-kopie van uw identiteitskaart, op te sturen naar Pontis bvba, Merksemheidelaan 46,2170 Merksem, België.

Pontis bvba zal optreden als de verantwoordelijke voor uw persoonsgegevens, conform de toepasselijke Belgische wetgeving en de Europese GDPR richtlijnen inzake bescherming van persoonsgegevens. Voor verdere inlichtingen kan u bij ons terecht via peter.monsieurs@pontis.be .

Door u te registreren op de website http://www.nds-test.com gaat u ermee akkoord dat uw voornaam, naam, e-mailadres, geslacht, land van tewerkstelling, leeftijd, management niveau en resultaten worden opgeslagen. Door u te registreren gaat u ermee akkoord dat uw antwoorden op de vragen worden gebruikt om een rapport op te stellen dat uw rijstijl ten opzichte van andere bestuurders in de database berekent en verklaart, en dat dit rapport per email wordt opgestuurd naar het door u opgegeven email adres. Wanneer u zich registreert met behulp van een toegangscode gaat u ermee akkoord dat uw resultaten ,d.m.v van een bolletje zonder enige bijkomende persoonsinformatie, zullen afgebeeld worden op een groepsgrafiek samen met de resultaten van alle personen die zich registreren met dezelfde toegangscode. Door u te registreren met behulp van een toegangscode gaat u ermee akkoord dat alle personen met dezelfde toegangscode deze groepsgrafiek zullen ontvangen. Door u te registreren met behulp van een toegangscode gaat u ermee akkoord dat uw rapport met uw resultaten per email wordt verstuurd naar de opleider of coach die u de toegangscode heeft bezorgd.
 Copyright © 2017 Pontis bvba. Webdesign & development by IC Solutions. All rights reserved.

back to top